KezdőlapoktatásHuszonkét ifjú alkotót díjaztak

Huszonkét ifjú alkotót díjaztak

-

Fotók: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság által meghirdetett, óvodásoknak és kisiskolásoknak kiírt, „Közlekedjünk okosan, biztonságosan” elnevezésű rajzpályázatra 69 gyermek készített rajzot.

A verseny eredményhirdetése és díjátadója június 1-jén 10 órakor volt a Dózsa György Általános Iskola aulájában, ahol a rajzokat ki is állították. Mint arról a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolt, az indulók közül a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság és Rohonczi István (ROHO) pedagógus, képzőművész közösen 22 művet választott ki, amelyeket külön jutalomban is részesítettek. Ám a díjátadón minden lelkes kis művész baleset-megelőzési ajándékcsomagban részesült, amelyeket Németh Miklós rendőr alezredes, illetve Kőhalmi László rendőr főtörzszászlós (a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály osztályvezetője és helyettese), Tóth Györgyné, az iskola igazgatónője, valamint Rohonczi István adott át.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Véradásra várják az önkénteseket

0
Véradást tartanak április 30-án 8 és 10 óra között a rendelőintézetben lévő transzfúziós osztályon, majd május 1-jén 9:30 és 14 óra között a Kultik...

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW