KezdőlapKözéletErősen túlárazott a dunaújvárosi „média biznisz”

Erősen túlárazott a dunaújvárosi „média biznisz”

-

A vállalkozások számára a 2022. december 31-vel végződő üzleti évről készült 2022. évi beszámolók és a hozzá kapcsolódó bevallások közzétételi határideje 2023. május 31. volt.

Az abban szereplő adatok nyilvánosak, bárki számára elérhetőek. Többen is jelezték szerkesztőségünk felé, hogy a Dunaújvárosi Médiarendszert jelentős nagyságrendű közpénzből üzemeltető DS Média Kft. 52 295 000 Ft adózott eredménnyel zárta az elmúlt évet. A bevételi rovatban 257 099 000 Ft szerepel, amelyből a dunaújvárosi adófizetők pénzéből 240 000 000 Ft-ot az önkormányzat fizet. Véleményünk szerint ezen számok összevetéséből kiderül, hogy az egyszemélyes tulajdonos, Varga Richárd által üzemeltetett médiarendszer részére kifizetett összeg erősen túlárazott, hiszen tetemes nyereséget könyvelhetett el tavaly a DS Média Kft. Ezek után az önkormányzat ne panaszkodjon, hogy üres a kassza.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Rangos díjat kapott a rektorhelyettes

0
Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika, a Dunaújvárosi Egyetem intézményfejlesztési és általános rektorhelyettese április 25-én „MEFS Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért” díjat vehetett át...
DunaOnline

FREE
VIEW