KezdőlapKékfényKözel két hétig munkálkodott

Közel két hétig munkálkodott

-

A megalapozott gyanú szerint öt lóboxot lovasított meg egy mányi férfi. A bicskei rendőröknek köszönhetően a sértett kára napokon belül, teljes mértékben megtérült.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 35 éves mányi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2023. május 1. és június 1. közötti időben egy tanya istállójából öt darab lóboxot szedett szét és lopott el, valamint a tanyán lévő, lakattal zárt irodahelyiségbe is bejutott, hogy ott megszálljon.

A feljelentő amint észlelte a sérelmére elkövetett bűncselekményt – mellyel hozzávetőleg kétmillió forint kára keletkezett -, riasztotta a rendőröket. A bicskei nyomozók még aznap azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, aki helyszíni kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta azt is, hogy a vasanyagot méhtelepen eladta, az abból befolyt összeget pedig felélte.

Az eljárás során, kármegtérülés érdekében a rendőrök lefoglalták a gyanúsított autóját, majd miután banki bizonylattal igazolta a sértett kárának megtérítését, a járművét visszaadták.  

A nyomozók az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban az ügyészségre továbbították.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A digitális trendekről lesznek előadások a kamarában

0
Május 14-én 14 órától rendezik meg a Digitális Technológiai Trendek Klub vállalkozó fórumát a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, ahol a Digital Twin technológiával...
DunaOnline

FREE
VIEW