KezdőlapKözéletKépzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

Képzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara „A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása” címmel tájékoztató fórumot szervez április 30-án 10 órakor. Mint írják, a rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozások számára a felnőttképzés rendszerében történő eligazodáshoz a szakmaszerzés és a szakmai továbbképzés lehetőségeinek és feltételeinek bemutatásával, valamint a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek ismertetésével. Szeretettel várják mindazokat a vállalatvezetőket, gazdasági, és humánerőforrás fejlesztéssel foglalkozó szakembereket, akik a munkavállalóik képzéséhez, továbbképzéséhez keresnek hatékony megoldásokat. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött; a részvételi szándékot április 29-ig kell jelezni a helyi iparkamaránál.

A kamarához kapcsolódó hír még, hogy elmarad az április 18-ra tervezett adó- és számviteli tanácsadás Lizák Istvánnéval. Helyette a jövő héten, április 25-én 14 és 16 óra között pótolják ezt a tanácsadói alkalmat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Próbavizsgák voltak a bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben április 25-én sikeresen lezajlottak a próbavizsgák. Mint arról a bv. beszámolt, az intézet mindhárom objektumában egy-egy szakmaképzés zárul a...

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW